Over D&B

unnamed 150x150 Over D&BOver D&B Bandenservice

De gebruikte autobanden van D&B zijn kwalitatieve banden van een uitstekende kwaliteit. Wij garanderen dat de banden goed zijn en checken alle banden na die wij voor u monteren. Dat rijdt veilig en het is ook nog goed voor de portemonnee.

D&B koopt grote partijen zomer- en winterbanden van kwalitatieve merken zoals Michelin, Pirelli, Goodyear en Vredestein. Wij kopen grote partijen op van leasemaatschappijen en dat is de reden dat wij kwaliteit kunnen aanbieden voor een goedkopere prijs.

De nog jonge merkbanden hebben een profiel van minimaal 5 tot 8 millimeter en kunnen nog jaren mee. Wij durven gerust te stellen dat we zeker 80% van de soorten op voorraad hebben. Dat geldt overigens ook voor nieuwe banden.”

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats met alle moderne monteer en uit balanceer apparatuur. U wordt er goed en snel geholpen door ons.

Gebruikte banden van D&B zijn het alternatief voor iemand die iets minder wil uitgeven en een kwalitatief goede band wil hebben. Alle banden worden grondig gecontroleerd. U treft er vrijwel altijd een band van uw keuze aan.

Gemiddelde prijzen voor gebruikte banden met monteren en balanceren.

Voor 13 inch banden € 20,-

Voor 14 inch banden € 25,-

Voor 15 inch banden € 30,-

Voor 16 inch banden € 30,-

Voor 17 inch banden € 40,-

Voor 18 inch banden € 45,-

Voor 19 inch banden € 60,-

Voor 20 inch banden € 70,-

D&B gebruikte banden located at Hontsloostraat 8 , 3044ED , Rotterdam . Reviewed by 860 customers rated: 8.8 / 10